Roda & Atika – saradnja za zdravlje budućih trudnica

Udruženje porodica sa problemom steriliteta “Roda” Banja Luka od početka svog postojanja nastoji ostvariti što više saradnji i steći što više prijatelja, kako bismo našim članovima obezbjedili bolje uslove i lakši put prema uvijek istom cilju – zdravoj i lakoj trudnoći.

Ovaj put želimo da se pohvalimo saradnjom sa sjajnim ljudima koji već godinama kreiraju zdrave životne stilove ženama, ali i muškarcima širom Evrope – sjajni tim Atika programa za mršavljenje i transformaciju.

Saradnja Rode i Atike ići će u nekoliko smjerova.

Jedan od njih je edukativni i ostvarivaće se kroz saradnju Udruženja sa timom Atike koji čine doktori, psiholozi i nutricionisti, kako bismo razmjenjivali iskustva i bolje upoznali stranu koja nam je strana: mi metodologije procesa mršavljenja a tim Atike prose kroz koje prolaze žene koje su njihovi korisnici.

Drugi smjer saradnje sa Atikom jeste sponzorstvo, koje će se ogledati u učešću Atike u našim panelima, kroz gostovanje njihovih doktora, poklone za učesnike i sl., te kroz popuste koji su namijenjeni za naše članove. Naime, svi članovi Rode ostvaruju 10% popusta na programe Atike. Dostavljanjem nalaza Atika doktoru i detaljnim upoznavanjem sa njihovim zdravstvenim stanjem, klijenti će imati priliku da dobiju plan ishrane, treninga i psihološke podrške koji će poboljšati njihovo mentalno i fizičko zdravlje a tijelu pomoći da ostvari svoj maksimum.

Zahvaljujemo se kompletnom timu Atike i nadamo se da ćemo od vas, naših članova, dobiti povratne informacije koje govore u prilog ove saradnje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *