Popusti za članove: VERAcity i VERAgene neinvazivni prenatalni testovi

U cilju obezbjeđivanja što boljih uslova i što većih pogodnosti za naše članove, Udruženje porodica sa problemom steriliteta “Roda” sklopilo je sporazum sa Genetika d.o.o., zastupnikom za VERAcity i VERAgene prenatalne testove.

Popusti koje naši članovi imaju su sledeći:

1. Veracity Basic 50 eura popusta

2. Veracity Plus 70 eura popusta

2. Veracity Premium 100 eura popusta

2. VERAgene 150 eura popusta

 

VERAcity i VERAgene neinvazivni prenatalni testovi su apsolutno pouzdani, odnosno izuzetno tačni, te potpuno bezbjedni bez ikakvih rizika po trudnicu i plod.

Zbog visoke tačnosti, od 99.9%, što ove testove i izdvaja od sličnih testova na tržištu, VERAcity i VERAgene testovi su najpouzdaniji na tržištu, zbog čega i jesu preporuka najvećeg broja doktora.

Pored visoke tačnosti, što ovaj test čini pouzdanim, test je siguran za trudnicu i plod iz razloga što se za potrebe uzorkovanja uzima svega 10 ml venske krvi trudnice. Iz tog razloga test je neinvazivan te ne postoji bojazan od pobačaja u odnosu na amniocentezu koja predstavlja invazivni zahvat i radi se u kasnijoj fazi trudnoće (od 14. do 16. nedjelje). Sam postupak izvođenja amniocenteze sa sobom nosi određene rizike, neki od njih su rizik od pobačaja, krvarenje ili infekcije.

Više informacija na web stranici Genetika d.o.o.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.